Sneakers: 10 udsalgskup til herrerne

reebok

 
Reebok NPC Vintage
Man kan tale nok så meget om sneakers med prangende detaljer, hvad end der her er tale om LED-lys i sålen, vinger over snørebåndene eller vævede overdele, men når det kommer til stykket, er det altid klassikerne, som står distancen. Reeboks NPC Vintage er et godt eksempel: En simpel tennis-sneaker i hvid læder med matchende detaljer.
505 kr. hos Sneakersnstuff

adidas_y3

 
adidas Y-3 Y’s Super Position
Vil du sporte et par af Yohji Yamamotos designs for adidas Originals, uden at det hele bliver alt for teknisk, er Y-3s Y’s Super Position måske løsningen. Der er stadig en smule designmæssig overflod at finde med skoens strenge (der dog kan klippes af), men ser man bort fra disse er skoen egentligt blot en sofistikeret udgave af den allestedsværende Stan Smith.
1.450 kr. hos Trés Bien

converse-warhol

 
Converse CT 1970 OX Andy Warhol
Converses 1970’er-linje, der trækker på silhuetterne fra det ikoniske mærkes fortid, har dedikeret den lave udgave af deres udødelige Chuck Taylor til den ligeledes udødelige Andy Warhol. Skoen kommer i en sort overdel med tone-i-tone-print af Warhols velkendte værk, ‘Campbell’s Soup Cans’.
480 kr. hos Norse Store

asics

 
Asics Gel Kayano
Asics’ Gel Kayano skiller sig i høj grad ud fra mærkets Gel Lyte-serie, idet den er væsentligt mere inspireret af elementer fra klatreverdenen og bærer et mere funktionelt udtryk. Her ses den i en overdel af gråt ruskind med kontrastdetaljer i gul og azurblå samt detaljer i mesh. Endelig er skoen placeret oven på Asics’ Gel-sål, så man er sikker på, at komforten holder længere end to uger frem.
785 kr. hos End

vault-og-classic-slip-on-leaf

 

Vans Vault OG Classic Slip-On
Ligesom Converse har Vans også valgt at kigge i arkiverne og grave fortidens silhuetter frem fra gemmerne. Her er det mærkets allestedsværende slip-on, der præsenteres i sit gamle design, som navnligt betyder et kortere stykke på skoens vrist. Med overdel i kanvas ses skoen her i en skarp, grøn overdel med blå branding som kontrast oven på en hvid midtersål.
209 kr. hos Slam Jam Socialism

newbalance_998

 
New Balance M998CEL ‘Made in USA’
Det er kun en lille del af New Balance’ skokollektion, der stadigvæk bliver produceret i USA, men spørger man undertegnede, er det klart disse, der er mest interessante. Det broderede tekststykke ‘Made in USA’ på skoens pløs betyder ofte, at skoene koster fra 1.600 kroner og opefter, så det er om at slå til, når disse modeller kommer på udsalg. Denne sandfarvede 998’er med grå detaljer er en af de pæneste farvekombinationer, der er kommet ud af den amerikanske fabrik denne sommer.
1.300 kr hos Oi Polloi

adidas_campus_nigo

 
Adidas Campus 80s Nigo
Japanske Nigo, der stod bag A Bathing Ape og nu driver Human Made, er en del af Adidas’ hold af designere, hvor blandt andre Raf Simons og Rick Owens også har deres egen kollektion. Til denne sommer lod Nigo sig blandt andet inspirere af en anden Adidas-favorit, den klassiske Stan Smith, hvilket resulterede i denne version af Adidas’ Campus 80s-model med en overdel af hvid læder, tone-i-tone-striber og grøn hæl.
560 kr. hos Adidas

ourlegacy

 

Our Legacy Classic Sneaker
Svenskerne fra Our Legacy er stadig forholdsvis nye på sneakermarkedet, men ligesom deres tøjkollektioner kan man ikke sætte en finger på deres fodtøj. Deres ‘Classic Sneaker’ er, som navnet indikerer, meget klassisk – både i design og i farve- og materialevalg. Ovenstående kommer med en overdel af vævet kanvas, matchende gummisål og hæl i sandfarvet ruskind.
566 kr hos Our Legacy

eytys_mother

 
Eytys Mother Two Tone
Stockholm-baserede Eytys blev lanceret i 2013 af tre venner, der alle er født i 80’erne – deraf navnet ‘Eytys’. Trioen har ikke udviklet deres udvalg synderligt meget siden starten, men at dømme ud fra deres popularitet, lader det ikke til at være et problem. Mother-skoen er med sin Vans Era-lignende silhuet en tidløs model, der samtidig gør sig fint til pæne såvel som afslappede anledninger. Som noget nyt denne sæson kom skoen i en elegant, tofarvet version af sort og sandfarvet ruskind med hvide snørebånd.
706 kr hos Très Bien

newbalance_997_white

 
New Balance M999 White
Tidligere på sæsonen lancerede New Balance denne kridhvide version af deres 999-silhuet, og mens de andre farvekombinationer af modellen hurtigt forsvandt fra de virtuelle hylder, er ovenstående model stadigvæk til at få fat i. Så hvis du endnu ikke har fundet sommerens hvide sneakers, eller hvis du allerede har ødelagt dem på diverse festivaler, kan denne 999’er med en overdel af læder, perforerede detaljer og matchende ABZORB-sål være et godt bud.
678 kr. hos Nitty Gritty

Læs også: 10 lækre herre-sneakers perfekte til shorts

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af