Her er modeugens 10 fedeste fester – Soulland, Sunday og Asger Juel Larsen

Modeugen er endnu engang over os fra onsdag til fredag, og det betyder selvfølgelig en overflod af fester. Få overblikket her.

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 08.27.30
Han Kjøbenhavn i Den Grå Hal
Han Kjøbenhavn præsterer et af modeugens stærkeste lineups, når de efter showafslutning inviterer til efterfest i Den Grå Hal. Overflødighedshornet af dj’s tæller blandt andet Nick Coldhands (Den Gale Pose), Jean Von Baden & Mashti, Christian d’Or og Brandy-crewet fra Bakken med Eloq og Dixen.

Han Kjøbenhavn AW 16 – After Show Party
Onsdag den 3. februar
Den Grå Hal
Læs mere om festen på Facebook

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 08.32.33
Sunday #1
Som altid er Sunday vadehul numero uno, når modeugen rammer København. Onsdag er Sport Club vært, når Revolver holder fest med besøg fra parisiske Pigalle og deres PPP Soundsystem. John Vincent, Serbern og Youss er også bag pulten.

Revolver hosted by PPP Soundsystem (Pigalle)
Onsdag den 3. februar
Sunday
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5636
Soulland rammer Kødbyen
Jolenes (relativt) nye torsdagsklub Manna har slået kræfterne sammen med Soulland for at fejre ti-års jubilæum for designer Silas Adler og bagmand Jacob Kampp. I den anledning bliver dj-pulten beriget af Sunny Beach Happy Slap Mardi Graas – dj-crewet, der blandt andet består af Silas Adler selv og Joachim 7Inch.

Soulland x Manna
Torsdag den 4. februar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

lefix_9
Hygge hos Le Fix
Modeugen er for nogle fest på fest på fest (og arbejde, naturligvis), så selvfølgelig skal der også være tid til lidt hygge. Den står Le Fix som sædvanlig for, når de torsdag eftermiddag fra 18.00-21.00 inviterer til kolde øl i deres lille gård for at fejre samarbejdet med The Quilt Project.

The Quilt Project by Le Fix
Torsdag den 4. februar
Le Fix-butikken
Læs mere om arrangementet HER

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 09.07.14
Les Deux x ChriChri i Kødbyen
Tøjmærket Les Deux har til modeugen slået sig sammen med Christiane Schaumburg-Müllers website ChriChri. Resultatet bliver en fest på Kødbyens Noho, hvor der både lokkes med gratis rosé og en stærk dj-trio bestående af Sugarbois, Shaq og Lou Van.

Les Deux x ChriChri Fashion Week Party
Torsdag den 4. februar
Noho
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Henrik Silvius og Sound of Copenhagen
Fredag på Harvey er en dobbeltfejring. Henrik Silvius har netop overstået sit AW 2016-show, og så udgiver Sound of Copenhagen samme dag den 16. udgave af deres compilation med det bedste nye elektroniske musik, Danmark har at byde på – og så har Silvius endda stået for artworket. Sound of Copenhagen står for musikken, hvor blandt andre Borneland, Theodor Clausen og Louis Petri står klar.

Henrik Silvius & Sound of Copenhagen Celebrating 16
Fredag den 5. februar
Harvey
Læs mere om festen på Facebook

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 09.16.08
Art Comes First
KB3 har til modeugen slået sig sammen med de to herrer fra Art Comes First, og makkerparret flyver direkte ind fra London sammen med dj’en Mona Lisha.

KB3 presents: Art Comes First
Fredag den 5. februar
KB3
Læs mere om festen på Facebook

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 09.25.58
Asger Juel Larsen
Gode fester og Asger Juel Larsen har altid hængt unægteligt sammen, og denne sæson tegner til at blive ingen undtagelse. Designeren holder efterfest på Jolene med et yderst stærkt lineup med Steen Jørgensen, Kenton Slash Demon og Kasper Bjørke, og så er der fri bar fra 21.00-22.00.

Asger Juel Larsen AW16 After-Part
Fredag den 5. februar
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES8627-685x506
Fashion Week på Rust
Modeugen rammer også Nørrebro, når brandet Tjewo på fredag fejrer en ny kollektion af one-of-a-kind-trøjer på Rust – de har navnet Vrare. Det sker med Oh Boy, Tiger, Youss og Adam Naima står for musikken.

Vrare by Tjewo AW16 Fashion Week party
Fredag den 5. februar
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 09.42.45Modelfest på Sunday
Vi lukker og slukker på Sunday, der fredag bliver overrendt af Unique Models. Pladsen bag dj-pulten bliver dog også sparsom, for der er hele syv dj’s på programmet: Blandt andre franske Kyu Steed, T.O.M., Lou Van og Entrée.

Unique Models x Cinzia Araia
Fredag den 5. februar
Sunday
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af