Ugens bedste sneaker-nyheder – retroglæde, Bape-restock og Air VaporMax

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nike_cortez

Retroglæde

Hvis du er vild med sneakers, som de så ud i 70’erne, så har Nike din ryg i disse dage, hvor vi har set flere nye versioner af Cortez-modellen. Efter et par velour-colorways lander den nu i rødt læder hos blandt andre Titolo, der sælger den til 670 kroner.

nike_waffleracer
Endnu mere retro bliver det med Waffle Racer, der er tilbage i en knækket hvid colorway, som Naked har til 780 kroner.


adidas-ultraboost-3-0

Ultra Boost 3.0 får releasedato

Adidas teaser mange kommende colorways af den nye opdatering af Ultra Boost’en, men uden nogen fastsatte datoer. I denne uge er det dog blevet offentliggjort, at en knækket blå og lyserød colorway bliver sat til salg den 1. februar, og de forventes at koste omkring 1.300 kroner.


Pump-action fra Reebok

Det er efterhånden en gængs forretningsstrategi at skabe hype om en model via et collab og så slippe en enklere og billigere version selv bagefter. Tænk Rihannas Fenty Creeper kontra Puma Suede Platform.

reebok_pumpsupreme
Nu bruger Reebok samme strategi, for efter at have skabt stor opmærksomhed med deres Vetements-samarbejde, slipper de nu deres Pump Supreme i en grå/blå og sort colorway. Naked har slip-on-modellen til 1.500 kroner.

reebok_instapumpfury-boot
Hvis du er til mere Pump, så har Reebok også lavet en støvleversion af Instapump Fury, hvor den karakteristiske overdel er parret med den Vibram-sål, som vi så på mange sneakers for et par år siden. Modellen koster 1.600 kroner hos END.


vans-weave-pack

Vans fletter løs

De fleste sneaker-brands arbejder med flettet læder fra tid til anden, og det gælder selvfølgelig også Vans, der her har taget fat i nogle af deres mest populære modeller, Authentic, Classics Slip-On, Old Skool og Sk8-Hi. De har fået forskellige flettede detaljer og skulle alle være i salg nu i udvalgte Vans-butikker og koster i omegnen af 650 kroner.


adidas_solyce

Adidas’ futuristiske fjedrer

Ja, pæne er de måske ikke lige, men innovative i hvert fald. Og nu er Adidas klar med en opdateret, triple black-version af Springblade Solyce med de karakteristiske Spring Blades, som er designet til at give dig et ekstra skub fremad på de vej. Den nye model inkluderer blandt andet et bedre snøresystem. Skoen koster 1.499 kroner hos Adidas.


BAPE-x-adidas-NMD

BAPE x Adidas lander igen

Det var en af de dyreste sko på resell-markedet sidste år, men nu falder prisen måske lidt. For rygterne (ifølge Yeezy Mafia) siger, at det japanske brands camouflageklædte bud på NMD’en bliver genudgivet den 12. januar. Det kunne være en god investering – eller bare en markant sko til fødderne, selvfølgelig.


Nike_airforce1

Pink, pink, pink

Moden har en ting med lyserød for tiden, og det gælder også i sneaker-land. Seneste bevis er denne stilrene Air Force 1 Flyknit, hvor Nike går all in på den sarte farve. Skoen koster 1.200 kroner hos Titolo.


adidas_whitemountaineering

Adidas på japansk

De har samarbejdet før, og nu er Adidas og japanske White Mountaineering klar med en ny kollektion, der naturligvis også inkluderer flere sneakers. Collab’et inkluderer nemlig både et par NMD Trail, NMD_R2, EQT Support Future og Campus. Det første drop sker den 19. januar i adidas Originals-butikker og udvalgte forhandlere, mens der forventes at lande mere fra samarbejdet i marts.

adidas_whitemountaineering2


saucony-grid-9000

Saucony i bokseringen

Ja, det gælder om at finde på historier, når man skal markedsføre sig i vore dage, og det har altså fået Saucony til at kalde sin seneste colorway af Grid 9000 for ‘Sparring with Saucony Sneaks’, hvor inspirationen altså er det røde og blå hjørne i boksekamp. Skoen kommer til salg i morgen hos blandt andre Allike til 895 kroner.


le-coq-sportif

Eksklusive Le Coq Sportif

Det franske sportsmærke starter året med premiumversioner af tre af sine modeller, hvor nubucklæder og røde, hvide og blå detaljer fra det franske flag sørger for stilrene sneakers. De tre sko koster mellem 700-800 kroner og skulle komme til salg på brandets website i løbet af januar.


nike-air-vapormax

Air VaporMax lander snart

Hvis du er til futuristiske og markante sko på fødderne, så kan du endelig glæde dig til, at Nike udsender sin nye model, som allerede blev teaset sidste år. Meget tyder nemlig på, at den kommer i handlen, når sportsmærket fejrer Air Max-dag den 26. marts. Den kommer både i en blå og rød colorway.


BEAMSxReebok-1

Reebok x Beams

Vi kårede Reeboks Workout som en af 2016’s bedste modeller, selvfølgelig hjulpet på vej af Gosha Rubchinskiy-samarbejdet. Nu giver japanske Beams så deres bud på silhuetten, hvor læderkappen, der skjuler snørebåndene er aftagelig. Skoen kommer i salg den 14. januar, hvor den forventes at koste 920 kroner.

Læs også: De 12 bedste sneakers på udsalg lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af