XXXTentacion-merchandise udgives efter hans død

XXXTentacion-merchandise udgives efter hans død
XXXTentacion (Foto: Instagram / XXXTentacion)

I går kom det fra, at XXXTentacion havde underskrevet en pladekontrakt på omkring 60 millioner kroner med Empire kort tid før sin død. Det forventes også, at pladeselskabet kommer til at udgive, hvad der var indspillet, før rapperen blev skudt, på et senere tidspunkt i år.

Og nu er der tilføjet endnu en begivenhed i XXXTentacions posthume-liv. Der er nemlig blevet sat ny merchandise til salg på hans webshop. Den sort/hvide minikollektion er lavet til hans andet og sidste album, før han døde, ‘?’.

Der er t-shirts, en hoodie og et par shorts, som alle kan forudbestilles i webshoppen nu.

Læs også: XXXTentacion er til sin egen begravelse i ny ‘Sad!’-video – instrueret af rapperen selv inden hans død

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af