Cardi B har åbenbart allerede tilgivet Dolce & Gabbanas kinesiske brøler

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Outfit @dolcegabbana

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Det var en af 2018’s største shitstorms – som kostede brandet millioner af kroner – da Dolce & Gabanna måtte aflyse et storstilet modeshow i Shanghai efter uheldige reklamer og endnu slemmere kommentarer fra den konstant konfronterende designerhalvdel Stefano Gabbana.

Kinesiske butikker stoppede med at sælge brandets kollektioner, og ifølge flere medier skulle salget på det kinesiske marked stadig være berørt af skandalen. Det er Cardi B dog tilsyneladende ligeglad med. I sit seneste Instagram-post sidder hun med en giga Starbucks-kaffe, lyserødt hår og et sort/hvidt stribet Dolce & Gabbana-jakkesæt.

Hun har tidligere kørt parløb med brandet, og billedet er nok også en del af den kontrakt, da hun også bruger deres handle. Mens de fleste kommentarer har optur over looket og hendes nye farvede hår, så er der også dem med det større perspektiv, som synes, rapstjerne burde være med til at opretholde en boycot af brandet.

»Jeg er så forvirret. Jeg finder det utroligt, hvordan du kan fortsætte med at promovere et brand, der er blevet afsløret for dets giftige holdninger og handlinger. Jeg går ud fra, at du er enig i deres racistiske og ignorante opførsel? Tonedøv?«, som en af kommentarerne lyder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Diet Prada ™ (@diet_prada) den

I sidste uge postede Kim Kardashian en Instagram Story, hvor hun fremviste gaver fra Dolce & Gabbana. Modens watchdog nummer ét Diet Prada var dog hurtigt ude efter hende, hvilket resulterede i, at hun slettede sit opslag igen.

Spørgsmålet er selvfølgelig – som med alle tidens krænkelser – hvor længe man skal holde en krænker i skammekrogen? Det afhænger jo nok af omfanget og størrelsen. I dette tilfælde har Stefano Gabbana i lang tid vist sig som en kedelig figur på de sociale medier, som ovenstående post fra Diet Prada også viser.

Derfor er det forståeligt, at nogle havde håbet på, at stjerner som Cardi B og Kim Kardashian satte etik over økonomi.

Læs også: Dolce & Gabbanas nedtur fortsætter – udsender undskyldningsvideo

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af