Kan du ikke få nok Virgil Abloh? Tjek nyt onlinearkiv inklusive tidlig Pyrex-kampagne

Kan du ikke få nok Virgil Abloh? Tjek nyt onlinearkiv inklusive tidlig Pyrex-kampagne
Virgil Abloh (Foto: Thierry Chesnot/Getty Images)

Han er her og der og alle vegne. I sidste uge stjal han overskrifter med shows for Off-White og Louis Vuitton i Paris, der understregede, at Virgil Abloh er tidens mest ombejlede designer. I går landede hans første reklamekampagne for Louis Vuitton så, og hvis du stadig er sulten efter mere fra det amerikanske multitalent – eller måske har lyst til at grave et spadestik dybere i forståelse af ham – så er der godt nyt.

Nu har han nemlig lanceret et nyt website, der i smånørdet arkivformat skaber et overblik over Ablohs mange bedrifter siden 2012. Du kan således se en af de første kampagnevideoer for Pyrex, ligesom du kan (gen)se alle kollektionerne for Off-White, men du kan også se nogle af de mange kunstudstillinger og særlige designs, han har lavet for folk som Lil Uzi Vert, ASAP Rocky og Kendal Jenner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er også muligt at holde øje med hans travle kalender, hvor showdatoer, dj-gigs og foredrag bliver plottet ind – og netop gamle foredrag kan også opleves igennem Youtube-videoer. Der er med andre ord rig mulighed for at tæt på den i forvejen omtalte designer. Tjek hans nye personlige site HER.

(Foto: Louis Vuitton)

Og hvis det ikke er nok, så kan du også få en snas af ham, hvis du kigger forbi Louis Vuitton-butikken i København, der er blevet indrettet med fokus på Ablohs debutkollektion for Louis Vuitton, som netop er blevet sat til salg. Samtidig har Illum annonceret, at de kommer til at sælge Off-Whites SS19-kollektion, som de lancerer i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i næste uge.

Læs også: De fire bedste ting ved Virgil Ablohs andet Louis Vuitton-show

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af