Walmart får ørerne i maskinen for kokainglad julemand – fjerner striktrøje fra salg

Striktrøjen der nu er fjernet fra Walmart Canadas webshop.

Det er sikkert en god forretning at agere bindeled mellem mindre forhandlere og kunderne, sådan som Amazon og Walmart blandt andre gør det. Men nogle gange kan det selvfølgelig være svært at følge med i alt, hvad der bliver sat til salg. Det måtte den canadiske afdeling af Walmart sande fornyligt.

En striktrøje i den klassiske julekategori ‘Ugly Christmas Sweater’ forestiller nemlig med stor sandsynlighed en ‘South Park’-agtig julemand med tre baner kokain linet op på bordet foran sig. Og hvis det ikke var galt nok, så lød beskrivelsen af trøjen på Walmarts webshop blandt andet sådan her: »Det er hvidt, pudret, og den bedste sne kommer direkte fra Sydamerika« og »han pakker det i perfekte linjer på kaffebordet og tager en stof indånding for at dufte kvalitetsaromaen af sneen. Det er lige, hvad han har brug for til at blive inspireret op til juleaften«.

Efter at folk begyndte at undre sig over designet, har Walmart Canada fjernet striktrøjen fra deres webshop.

»De sweatre, solgt af en tredjepartsforhandler, repræsenterer ikke Walmarts værdier og hører ikke hjemme på vores website. Vi har fjernet produkterne fra vores markedsplads. Vi underskylder for enhver utilsigtet forargelse det må have forårsaget«, siger en Walmart-talsperson til Huffington Post.

Så nu skal julemanden altså have rent ‘sne’ i posen – i hvert fald hos Walmart.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af