Dúné

3 6

Skive er måske ved at blive Danmarks synthrock-hovedstad. I hvert tilfælde kan byen bryste sig af at have fostret et band som Superheroes, og i deres fodspor følger nu Dúné og deres venner Exposé. I form af EPen ‘Let’s jump’ har Dúné præsteret et flot og meget lytteværdigt udspil, men det store problem er, at de umiddelbart blindt følger efter “storebrødrene og -søsteren” fra Superheroes.

Alle tre numre er i sig selv glimrende og indeholder alt, hvad der skal til af gode melodier sammensat af glade synthesizere og lidt kantede guitar krydret med rund hånd med små stop og ryk og elektroniske trommer og håndklap. Alt sammen meget fint, men det lyder bare fuldstændig som Superheroes gjorde på deres første album ‘Dancing Casanova’. Vokalerne bærer desuden præg af, at bandmedlemmerne er meget unge. Det er der jo ikke noget at gøre ved – det vokser de fra. Samtidig med det håber jeg, de finder på en lidt mere selvstændig stil, for deres potentiale er virkelig stort.

Det er i orden at lade sig inspirere og tage ved lære af andre, men Dúné er på grænsen til at være plagiat. Havde det ikke været fordi, det lyder som om, de har siddet og lyttet, og så sagt til hinanden: “Sådan vil vi også lyde!”, havde de nok reddet sig et fem-tal – nu bliver desværre ikke til mere end tre.

Dúné. 'Let's jump'. Ep.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af