Spot 11: Sarah Hepburn – når Spot er smukkest

Scenariet kunne næppe blive smukkere. Det store kældervindue på Århus Kunstbygning sendte sirlige solstråler ned på Sarah Hepburn og hendes fire medmusikanter, der i tre kvarter spillede med den allerstørste intensitet for øjnene af et opslugt Spot-publikum.

Den amerikansk fødte sangerinde er tidligere forsanger i det hedengangne indieband Glorybox, men nu frister hun tilværelsen som solist – med debutalbummet, ‘Stars And Haze’, klar til udgivelse. Og det gjorde hun slet og ret godt ved gårsdagens koncert.

Med rødderne dybt begravet i den amerikanske singer/songwriter-tradition spændte Sarah Hepburn sin yndefulde stemme ud over en delvist tyst og højlydt swingende countrymusik, der også trak veksler på regulær americana.

Selvom der er højt til loftet og langt fra den ene væg til den anden i Århus Kunstbygnings rummelige kælderlokale, druknede musikken heldigvis ikke i den ellers frygtede rungende akustisk. Hepburns stemme stod helt klar og nærværende – ja, den frembragte såmænd gåsehud flere gange.

Det hæsblæsende Spot-program til trods syntes tre kvarter dog at være alt for lidt. Sarah Hepburn kunne sagtens have snuppet et par numre ekstra, uden at det havde skadet det mindste. For hvor var det smukt, mens det varede.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af