Band Ane – den lille pige med laptoppen

Ane Østergaard og vennerne Frederik, Birk og Donna på henholdsvis bas, trommer og vokal inviterede til ungdomsgilde og heldigvis var mor og far ikke hjemme.
Sammen blev det roste debutalbum langet over scenen med en energi og glæde, der i den grad klædte de ellers lidt svært tilgængelige numre. Stemningen i Astoria-teltet var afslappet og tydeligvis i morgen-mode, hvilket passede perfekt til Anes små knitrende og knasende melodier, der hele tiden stoppede op, kiggede sig omkring og skiftede retning.

De medbragte musikere var i hopla og dansede rundt på scenen, mens Ane stod glad og fornøjet, som en student bag det store bord, koncentreret om laptoppen og melodikaen. I koncertens sidste nummer ‘Three Things to Remember ‘, der slutter med en ordentlig omgang dance, kom så orgasmen. Bandet dansede alle rundt på scenen, som var de til rave i Villa Villa Kulla, mens publikum bakkede op det bedste de havde lært. Her blev myten, om at elektronisk musik er besværlig og distanceret, for alvor gjort til skamme. Band Ane klarede den svære opgave at omformere en stille lytterkrævende electronica-plade til en medrivende koncert af dimensioner.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af