Malk de Koijn – holdt niveau

Fredag den 13. var Malk-dag, og Danmarks bedste rapgruppe mødte et broget publikum med krum hals, sædvanlig sær udklædning og smittende spilleglæde. De tre kumpaners rap var imponerende tight, og lyden var god (den første time fucking perfekt). Undertegnedes højdepunkt var den opdaterede udgave af ‘Lortesangen’, og jeg skal love for de gav den gas på scenen.

Som en kult-udgave af Dansktoppen var der dømt fællessang til de gode gamle schlagere, som vi alle kender, elsker og aldrig trættes af. Malk satsede sikkert og viste på ny, at de er garanter for en skudsikker koncertoplevelse. Men at spille to timer og kun inkludere to nye numre efter syv år er lige rigelig konservativt. Aftenens koncert manglede de overraskelser, der slår benene væk under folk, for vi ved jo, hvor gode Malk De Koijn var. Og stadig er.

Det hele blev fint eksemplificeret, da Tue Track præsenterede sidste ekstranummer med ordene »I ved hvad, det er for en – og vi ved hvad, det er for en, så lad os bare komme i gang«. Det var selvfølgelig ‘Å åå mæoi’, og folk smed hænderne så voldsomt omkring, at en generation Malk-fans kommer til at døje med slidgigt i skuldrene.

Det var fantastisk at opleve drengene igen, og fedt at »vi ses igen«, som Tue Track afsluttede med at sige. Jeg har på fornemmelsen, at Malk vender stærkt tilbage, for en interessant ting ved dette fede show var, at der er plads til forbedring

Læs stort interview med Malk de Koijn i det nye Soundvenue Decade Issue.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af