I Blame Coco

Det er næppe altid lige fedt konsekvent at blive kendt som sin fars datter, men når nu farens kunstnernavn er Sting, er der ikke meget at rafle om. Og heldigvis er der alenlangt fra timelang tantrasex og filantropisk poprock til Coco Sumners højenergiske electropop.

For selv om flere af Cocos sange, der i nogen tid har cirkuleret på Youtube, har haft et ska- og reggae-agtigt præg, så er den 20-årige sangerinde gået all-in på at lave en elektronisk popplade, der rent lydmæssigt er så meget oppe i tiden, at det næsten gør ondt. Men kun næsten. I Blame Cocos helt store force er nemlig hovedpersonens vokal. Den er ru, kantet og vigtigst af alt sindssygt karismatisk og tilføjer på selvsikker vis en personlig side til den ofte ret strømlinede musik. Ikke alene på grund af den stærke førstesingle ‘Caesar’ er det oplagt at nævne Robyn som en nøglefigur i beskrivelsen af Cocos synthbårne lyd, men også en dame som Ladyhawke er en oplagt reference på numre som ‘Please Rewind’ og ‘Turn Your Back on Love’. 

Ind imellem formår den tommetykke synth ikke helt at hive sig op over et enerverende MGP-niveau, og det kækt electropoppede cover af Neil Youngs ‘Only Love Can Break Your Heart’ vil utvivlsomt dele vandene. Men I Blame Coco har stadig begået en absolut hæderlig debut – Stings afkom, eller ej.

I Blame Coco. 'The Constant'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af