Det bedste fra Record Store Day: Hør nye numre fra Future Islands, Run the Jewels og Blur

Den årlige musikbegivenhed løb af stablen i lørdags med masser af særudgivelser og nye numre – vi har samlet de bedste her.

Future Islands
1. Future Islands ‘The Chase’
Baltimore-trioen rykkede i anledning af Record Store Day ind i det legendariske Abbey Road-studie, hvor de indspillede singlen ‘The Chase’ i ét take, hvorefter den blev skåret til vinyl umiddelbart efter. Den er kun blevet solgt i et enkelt eksemplar i pladebutikken Seismic Records i Warwickshire, men måske gruppen spiller den under deres to koncerter i Store Vega den 16.-17. august.

Hør ‘The Chase’ hos BBC HER – to timer og 19 minutter inde i udsendelsen.

Hør flere nye numre på de følgende sider – fra Blur, Run the Jewels og Baby In Vain.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Blur ‘My Terracotta Heart’
På mandag udsender Blur det længe ventede ‘The Magic Whip’, deres første album i 13 år. Gruppen har løbende delt singler fra pladen, og på Record Store Day var de så på spil igen. Den nyeste lyd fra albummet er ‘My Terracotta Heart’, hvor Damon Albarn synger om at miste og vokse fra hinanden. Nummeret kan til tider klinge lidt hen imod Albarns soloalbum ‘Everyday Robots’ fra sidste år, hvilket bestemt ikke er negativt.

Run_the_Jewels
3. Run The Jewels ‘Bust No Moves’
Rapperne Killer Mike og El-P ville også lege med på Record Store Day, da de udgav tracket ‘Bust No Moves’, hvor Arkansas-rapperen SL Jones leverer omkvæddet. Det nye nummer stammer fra en eksklusiv 12″-vinyl, der foruden ‘Bust No Moves’ indeholder ‘Love Again’ og ‘Blockbuster Night Pt.2’ fra ‘RTJ2’ og ‘Pew Pew Pew’ fra ‘RTJ’.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Father John Misty ‘I Loved You, Honeybee’ + ‘I’ve Never Been a Woman’
Father John Misty er altid garant for en god omgang humor, og på Record Store Day havde han da også et es oppe i ærmet, da han udsendte en hjerteformet vinyl med numrene ‘I Loved You, Honeybee’ og ‘I’ve Never Been a Woman’. Den akustiske ‘I Loved You, Honeybee’ er et remake af sangen med næsten sammen titel, ‘I Love You, Honeybear’, fra hans seneste plade af samme navn. ‘I’ve Never Been a Woman’ er B-siden fra den hjerteformede vinyl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

FlorenceMachine
5. Florence + The Machine ‘As Far As I Could Get’
Roskilde-aktuelle Florence + The Machine brugte dagen til at dele det nye nummer ‘As Far As I Could Get’ fra den kommende plade ‘How Big, How Blue, How Beatiful’, der udkommer den 1. juni. Sammen med det nye nummer kunne man også erhverve sig førstesinglen fra det kommende album, ‘What Kind Of Man’, på en 12″-vinyl. Det nye nummer er mindre dramatisk og hjerteskærende end førstesinglen og den seneste ‘St. Jude’, men det er stadig kærligheden og dens mange udfordringer, der danner rammerne for Florence Welch.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Baby In Vain ‘Fieldtrippin’ + ‘Cyclops’
Det har været sparsomt med nyt på Baby In Vain-fronten, men trioen brugte som mange andre Record Store Day til at få frisk musik ud i æteren. Tjek nummeret ‘Fieldtrippin’ og et cover af Turn Me On Dead Mans ‘Cyclops’ – sidstnævnte er indspillet sammen med deres venner fra bandet Electric Elephants. De nye numre stammer fra 10″ gennemsigtig vinyl, hvor begge bands har leveret to nye numre plus det fælles cover.

Læs også: Top Tracks: De otte bedste numre fra sidste uge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af