Video: Lykke Li er på randen af sammenbrud til ‘Never Gonna Love Again’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt, hvad Lykke Li laver, er efterhånden gennemsyret af hendes mørke sind og ulykkelige kærlighedsliv. Fra sit seneste breakup-album ‘I Never Learn’ har den svenske sangerinde nu delt en smuk og virkelig dramatisk video til den storslåede ballade ‘Never Gonna Love Again’, der sætter en fed streg under, hvor slemt den ulykkelige sangerinde tilsyneladende har det.

Som om Lykke Lis dystre mine og en regnvåd køretur i nattens mulm og mørke ikke er nok, er den Philippe Tempelman-instruerede video også krydret med fyrværkeri og et dramatisk twist, man ikke lige ser komme. Tjek selv videoen ud ovenfor og knib en tåre med den triste sangerinde.

Læs også: Otte martrede musikere: Myte eller virkelighed?

Læs også: Interview med Lykke Li: »Jeg ville ønske, jeg var et bedre menneske«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af