Lovebirds: Se kæresteparret Mac Miller og Ariana Grande optræde med ‘My Favorite Part’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man skal have mere end en almindelig portion selvbeherskelse, hvis man kan undgå at trække på smilebåndet, når man ser denne video. Kæresteparret og de musikalske kolleger Mac Miller og Ariana Grande har nemlig netop leveret en liveversion af deres fælles track ‘My Favourite Part’ – og resultatet er både velklingende, sødt og charmerende.

De to turtelduer, der offentliggjorde deres romance i sidste måned, leverer nummeret akkompagneret af en sitrende hi-hat, smooth saxofon og masser af indforståede smil og blikke. Bedst bliver det dog, da Grande bryder ud i lykkelig latter, samt da hun til slut dropper alt eventuelt scene-kissemisseri for i stedet at forlade scenen ved at stikke Miller et håndtryk.

Rapperen svarer kækt med et lige så professionelt »pleasure working with you, good stuff«, hvorpå Grande kvitterer med et »we’ll be in touch«.

‘My Favourite Part’ er hentet fra Mac Millers seneste, jazz-inficerede album, ‘The Divine Feminine’, der udkom i sidste måned til en femstjernet modtagelse herfra.

Læs også: Chance the Rapper tackler fan, der springer på ham på scenen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af