Snoop Dogg reagerer på Kanyes seneste rant: »What the fuck is he on?«

Snoop Dogg reagerer på Kanyes seneste rant: »What the fuck is he on?«
Foto: Randy Shropshire/Getty Images

Medmindre man de sidste mange år har forskanset sig i en fjern lerhytte uden kontakt til resten af kloden, ved man, at Kanye West efterhånden er stensikker garant for polariserende udtalelser og storslåede rants. Sidste uge afslørede han sig selv som Donald Trump-tilhænger blot for at lange ud efter både Beyoncé, Jay Z, Drake og DJ Khaled to dage senere – alt sammen under shows på hans igangværende Saint Pablo-turné.

Reaktionerne på hans seneste koncert-rant var selvsagt mange, men nu har en ny prominent stemme meldt sig. Det drejer sig om ingen ringere end Snoop Dogg, der i lyset af den gode hr. Wests seneste skandaløse udtalelser og afbrudte koncert følte for at give et par rammende (og yderst komiske) ord med på vejen.

»This nigga is crazier than the shit I have on my head. (…) I smoke weed. Weed don’t make you do that, what the fuck is he on?«, lyder det spørgende fra Snoop, der som altid har flankeret sig med en joint i en selvfilmet reaktionsvideo. Se hele Twitter-videoen nedenfor.

At Snoop i påvirket tilstand formår at fremstå mere klarsynet end Kanye gør på scenen, er et foruroligende faktum. Det eneste vi nu mangler er at se, om Kanye sigter efter Snoops strube som sit næste træk.

Læs også: Kanye har 99 problems – og de er alle sammen på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af