J. Cole deler trackliste og artwork til ‘KOD’ – album ude i morgen

J. Cole deler trackliste og artwork til ‘KOD’ – album ude i morgen
J. Cole.

Vi ved stadig ikke meget om J. Coles næste album ‘KOD’, der udkommer i morgen. Dreamville-rapperen har dog netop givet os en smule mere info via Twitter, hvor han har delt artwork for både for- og bagsiden af albummet – og på bagsiden ser vi endvidere albummets trackliste.

Der er ingen features ud over en eller anden ved navn kiLL edward. Nogle fans har fundet en mystisk SoundCloud-profil med ét track uploadet, men mange mistænker, at den er falsk. Andre fans spekulerer på, om kiLL edward er et alias for J. Cole selv, da rapperen jo heller ikke ligefrem er kendt for at boltre sig i features.

Noget andet interessant er navnet på det afsluttende track, ‘1985 (Intro to “The Fall Off”)’. Fans, der var til J. Coles pop-up-event i New York tidligere på ugen, påstår, at J. Cole har sagt, at dette track er en teaser til et album ved navn ‘The Fall Off’, hvor ‘1985’ også vil optræde.

Vi finder nok ud af meget mere i morgen, når ‘KOD’ udkommer.

Trackliste for ‘KOD’:
1. ‘Intro’
2. ‘KOD’
3. ‘Photograph’
4. ‘The Cut Off’ feat. kiLL edward
5. ‘ATM’
6. ‘Motiv8’
7. ‘Kevin’s Heart’
8. ‘Brackets’
9. ‘Once An Addict (Interlude)’
10. ‘Friends f. Kill Edward’
11. ‘Window Pain (Outro)’
12. ‘1985 (Intro to “The Fall Off”)’

Læs også: Her er fem sommerfestivaler i Europa til dig, der elsker hiphop

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af