Her er ugens otte fedeste fester – Fraads, Halloween og sidste dans på KB18

Her er ugens otte fedeste fester – Fraads, Halloween og sidste dans på KB18
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Fredag sker der en hel masse. I forhold til livemusik holder hiphopduoen Fraads releasefest for deres nye ep ‘Fryys’, mens r’n’b-sangeren Bette giver natkoncert på Rust.

Natbar serverer en stærk duo i Allan Skov og Pelle Peter, og så er det også i denne weekend, at KB18 for allersidste gang spiller op til dans, da spillestedet skal rives ned – lukkefesten foregår både fredag og lørdag.

Halloween er det også, og hvis man gerne vil i byen i fuld udklædning, så kan man for eksempel tage på Sigurdsgade eller på Chateau Motel, der begge fejrer uhyggen.

Så kom vi endelig til lørdag, hvor Culture Box disker op med et stærkt lineup i form af Sandra Mosh, Ena Cosovic og Pernille på hovedetagen, men vil du hellere have hiphop og dancehall end house og techno, så er der Bikstok-efterfest på Ideal Bar med folk som Steen Kong og DJ Cars10 bag pladespillerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af