Her er ugens syv fedeste fester – The Jungle og Clout Nites

Her er ugens syv fedeste fester – The Jungle og Clout Nites
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Vi starter torsdag med dobbelt op i Kødbyen: På Bakken fejrer klubaftenen Pulp et-års fødselsdag med besøg fra blandt andet belgiske Inner Shades, mens Jolene for første gang slår dørene op til den nye torsdagsklub Gadagung, der med techno som modersmål vil præsentere dj’s, crews og pladeselskaber fra den københavnske undergrund – Rune Bagge og Vixen styrer musikken.

Fredag vender klubkonceptet The Jungle tilbage på Chateau Motel: Arrangementet er samtidig releasefest for den nye sæson af fodboldprogrammet ‘Sat af’ (Danijel Drux er både manden bag The Jungle og vært på ‘Sat af’) – FlexLikeKev spiller live.

Stadig fredag, og det er tid til den allersidste (nummer 85!) omgang Beat Me på KB18, som i slutningen af måneden bliver revet ned – det ‘fejres’ med en lang række dj’s, som har været forbi klubaftenen gennem tiden. Stadig fredag, og den nye klubaften Group Therapy lanceres på den nye elektroniske klub Ved Siden Af – der loves »terapeutiske dansesession«.

Så kom vi til lørdag, hvor Musicall sammen med Vega Natklub inviterer til Clout Nites på Ideal Bar – her er tre unge og hypede rappere på plakaten i form af Lillebittebock, Michael Williams og Yung Asti. Også lørdag, denne gang på Tape i Aarhus, er Favorite Things tilbage med besøg fra Los Angeles-funkeren XL Middleton samt koncert fra danske Josephin Bovién, som fejrer udgivelsen af sit debutalbum ‘Caramel Babe’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af