Mac Millers ‘Spotify Singles’ udgivet: Hør rørende versioner af ‘Dunno’ og Billy Preston-klassiker

Mac Millers ‘Spotify Singles’ udgivet: Hør rørende versioner af ‘Dunno’ og Billy Preston-klassiker
Mac Miller. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Inden Mac Miller på tragisk vis døde af en overdosis i en alder af blot 26 år, var han forbi Spotify-studiet og indspille to minimalistiske versioner af sin egen ‘Dunno’ fra sit sidste album ‘Swimming’ og Billy Preston-klassikeren ‘Nothing From Nothing’.

De to optagelser er nu udgivet – og de er altså ret fantastiske. Den i forvejen hjertetunge ‘Dunno’ får en helt ny, endnu mere rørende dimension af klaverets inciterende akkorder under Mac Millers skrøbelige stemme, mens den normalt schwungfyldte ‘Nothing From Nothing’ også bliver trukket helt ned i melankolien, på den gode måde.

Hør begge sange herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af