SZA i studiet med Justin Timberlake og Post Malone – nyt album kommer »soon as fuck«

SZA i studiet med Justin Timberlake og Post Malone – nyt album kommer »soon as fuck«
SZA. (Foto: Craig Barritt/Getty Images)

SZA, der imponerede med sit smooth debutalbum ’Ctrl’ tilbage i 2017, har siden da været plaget af alvorlige stemmeproblemer. Det har ført til pludselige koncertaflysninger, der har frustreret fans såvel som SZA selv, og sangeren frygtede sågar, at hendes stemmebånd havde taget permanent skade. Det lader dog heldigvis ikke til at være tilfældet, og hun arbejder for tiden på nyt materiale.

I et nyt interview taler SZA med amerikanske Kerwin Frost, der har serien ’Kerwin Frost Talks’ på sin Youtube-kanal, og de to fangirler blandt andet over SZA’s nylige studiesession med Justin Timberlake i arbejdet frem mod et snarligt album nummer to: »Han lavede alle de klassiske Justin Timberlake-moves, mens han lyttede til musikken, og jeg troede ikke mine egne øjne. Du ’Justin Timberlaker’ – lige her. I can’t«.

Udover Timberlake har SZA også arbejdet med store navne som Post Malone, Brockhampton og manden bag mange af Taylor Swifts pophits, Jack Antonoff, og hun virker oprigtigt begejstret for processen bag det nye album, som hun proklamerer udkommer »soon as fuck.«

Hvor lang tid, det præcist drejer sig om, er uvist, men indtil da kan du nyde det hyggelige interview, der også gæstes af SZA’s virkelig søde hund.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Alle musikere kunne lære noget af SZA’s tilgang til merchandise

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af