Du skal ikke lyve, siger Lukas Graham på den nye single ‘Lie’

Du skal ikke lyve, siger Lukas Graham på den nye single ‘Lie’
Lukas Graham.

Ah ja, den unge kærlighed. Lykke og eufori – og selvfølgelig tvivl, break-ups og knuste hjerter. Det er ikke let at være ung og forelsket. Hvilket Lukas Graham blandt andet synger om på den nye single ‘Lie’, der er udkommet i dag sammen med en musikvideo.

»Lyv ikke for andre, men lyv aldrig over for dig selv. Det er essensen af ’Lie’, som handler om den første store kærlighed, når den rammer dig i teenageårene«, udtaler frontmand Lukas Forchhammer i en pressemeddelelse, og selve teksten går da også rimelig heftigt på, at man ikke skal lyve: Ikke over for din ekskæreste om, hvor fantastisk du har det post-break-up, og bestemt heller ikke over for dig selv. For måske det hele ikke er så rosenrødt, som det ser ud på overfladen.

»You’ve been lying to yourself, not just to me«, lyder det, inden omkvædet: »How dare you lie to my face / you can’t say you’re fine now«.

Selve videoen er en blanding af Forchhammer på dansk jord (blandt andet foran ulven på Refshaleøen) og så en ung love story, der foregår i et amerikansk high school-miljø. Så er der også lidt til det internationale publikum.

I sidste uge annoncerede bandet deres eneste koncert i København i 2020.

Læs også: Lukas Graham slutter sig til fornem klub efter streaming-milepæl

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af