Video af Frank Ocean til en Tyler, The Creator-koncert er rent kaos

Video af Frank Ocean til en Tyler, The Creator-koncert er rent kaos
Frank Ocean (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Tyler, The Creator er for tiden på turné med albummet ‘Igor’, og i den anledning har han netop spillet en udsolgt koncert i Madison Square Garden i New York. Her var over 20.000 fans samlet for at se rapperen folde sig ud – heriblandt en ganske særlig gæst.

Efter koncerten var slut, og lyset i arenaen blev tændt, viste det sig nemlig, at Frank Ocean, der har holdt sig mere eller mindre ude af rampelyset siden udgivelsen af ‘Blonde’ i 2016, havde gemt sig blandt publikum i den forreste pit under hele koncerten.

Det var naturligvis noget, koncertgængerne var godt gammeldags oppe at køre over. Fans i den forreste pit fik således æren af at hilse på den lidt beklemte sanger, der derefter på kaotisk vis blev eskorteret gennem masserne af sikkerhedsvagter. En vagt måtte sågar bogstaveligt talt dele menneskevandene for at lade Ocean komme ud i sikkerhed backstage.

Selv om Ocean altså ikke var at finde på scenen sammen med sin gamle ven Tyler, så har det nok alligevel været en helt særlig oplevelse for de heldige mennesker i arenaens front at se endnu et af deres store idoler ‘i det fri’. Det lader i hvert fald til at være tilfældet, hvis man kan skal dømme efter deres ekstatiske reaktion.

Du kan se videoer af Oceans kaotiske visit og exit forneden.

Læs også: Frank Ocean synes, at Lars von Triers ‘Nymphomaniac’ er en rimelig vanvittig film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af