Cardi B taler ud om Offsets utroskab: »For mig er monogami den eneste vej«

Cardi B taler ud om Offsets utroskab: »For mig er monogami den eneste vej«
Offset og Cardi B. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Netop nu pryder Cardi B og hendes datter Kulture forsiden af amerikansk Vogue, og med sådan en forsidetjans følger naturligvis også et dybdegående interview med rapperen.

Cardi taler åbent om alt fra at balancere moderrollen med sin hektiske karriere til hendes Trump-kritiske politiske overbevisninger og hendes støtte til den demokratiske senator Bernie Sanders. Interviewet gæstes også af Cardis søster og hendes mand, Offset, og netop deres ægteskab får vi et mere personligt indblik i.

Parret, der sammen er forældre til Kulture, annoncerede deres skilsmisse mod slutningen af sidste år, men annullerede den igen blot et par måneder efter, hvor de fandt sammen igen med offentligt snaveri på den røde løber til Grammy-uddelingen i januar. Det var en beslutning, som mange af Cardis fans havde svært ved at forstå, da Offset havde været hende utro.

»Mange kvinder var skuffede over mig, men sådan er det virkelige liv jo. Folk er jo gift i mange år, og når de siger ’til døden os skiller’, mener de jo ikke små skænderier om at lade køleskabet stå åbent. Det inkluderer alt. På sociale medier lader alle som om, deres forhold er perfekt, og det er helt skørt for mig, for jeg er omringet af så mange kvinder, der taler om, hvor meget de elsker deres mænd, men stadig brokker sig over deres økonomi, svigermor eller et dårligt sexliv. Alle har problemer. Jeg tror på tilgivelse, og jeg bad for det«, fortæller Cardi om beslutningen om at tage Offset tilbage på trods af hans sidespring.

Hun gør det dog også helt tydeligt, at Offset ikke skal gøre sig noget håb om at blive tilgivet endnu engang, hvis han skulle finde på at gentage utroskaben: »Vi er nået til en klar forståelse. For mig er monogami den eneste vej. Jeg banker dig, hvis du er mig utro«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af