Justin Bieber er desperat efter at toppe hitlisten med ‘Yummy’: Opfordrer til lytter-fusk

Justin Bieber er desperat efter at toppe hitlisten med ‘Yummy’: Opfordrer til lytter-fusk
Justin Bieber. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Justin Bieber skød 2020 i gang med sin første single i knap fem år, ‘Yummy‘, som ikke helt levede op til de høje forventninger til popstjernens comeback.

Men sangeren er ikke desto mindre stålsat på at toppe den amerikanske hitliste, Billboards Hot 100. Faktisk så meget, at Bieber har opfordret sine fans til at snyde med VPN, så hans internationale lytteres afspilninger kan tælle som amerikanske afspilninger.

I et nu slettet Instagram-opslag opfordrede Bieber sine lyttere til at downloade en VPN, så det ville se ud som om, de afspillede sangen fra USA. Det var ganske vist et repost fra en fanside, hvor denne slags kampagner er ganske almindelig praksis, men det er nu alligevel usædvanligt, at musikerne selv opfordrer til den slags fuskede metoder.

Flere nåede at screenshoote Biebers opslag, som har fået en del traffik på de sociale medier og ført til en del rynkede bryn. Om sangerens alternative metoder bærer frugt, skal vise sig i morgen, når Billboard offentliggøre ugens hitliste. Hverken Justin Bieber eller Billboard har kommenteret på sagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af