Barselona inviterer til eksklusiv snigpremiere på nyt album: ‘1 dag er vi 1 minde’

Barselona inviterer til eksklusiv snigpremiere på nyt album: ‘1 dag er vi 1 minde’
Barselona.

’1 dag er vi 1 minde’, ’Min eneste rus’, ’Landsby’. Over de seneste måneder har Barselona med tre stærke singler lagt kyndigt i kakkelovnen for at varme op til deres næstkommende album, der deler titel med førstnævnte single. Albummet udkommer den 18. september – men hvis du er hurtig, kan du opleve det et par dage inden da til snigpremiere på Hotel Cecil.

Barselona indtager nemlig Hotel Cecil i København til et eksklusivt lytteevent, hvor der er mulighed for at lytte til det nye album, ’1 dag er vi 1 minde’, og høre Barselona snakke om de enkelte sange og albummets tilblivelse.

Lytteeventet finder sted den 14. september med nummererede pladser på Hotel Cecil. Alle de deltagende får desuden albummet på vinyl med i købet.

Billetterne er i salg nu til 220 kroner stykket (+ gebyr) i et begrænset, corona-kontrolleret antal lige her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af