Cardi B sælger nu vandtæt merch til din Wet Ass P****

Cardi B sælger nu vandtæt merch til din Wet Ass P****
Cardi B.

Cardi B og Megan Thee Stallions ‘WAP’ er et kæmpestort hit, men det er også en sang, der har skabt en del kontroverser. For selvfølgelig har de konservative dele af USA det ikke vildt fedt med, at landets største sang handler om »wet-ass pussy«.

De rynkede konservative øjenbryn har dog ikke fået Cardi til at holde sig tilbage – heldigvis. Hun har nemlig netop annonceret, at hun har en masse ‘WAP’-merch på vej. Og at det selvfølgelig er vandtæt.

I rapperens webshop, der hedder ‘Wapstore’, kan du således købe alt fra regnjakker til paraplyer og en masse andre ting med ‘WAP’-print. Sitets motto er i øvrigt: »Who said pussy can’t take you to the top!«

Merch-annonceringen er seneste led i en meget aktiv kampagne for den exceptionelt succesfulde og exceptionelt eksplicitte single. Tidligere har Cardi B blandt andet givet én million dollar væk på Twitter, interviewet præsidentkandidaten Joe Biden samt oprettet en profil på sexsitet OnlyFans.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af