SZA er officielt tilbage – hør den nye single ‘Hit Different’ med Ty Dolla Sign

SZA er officielt tilbage – hør den nye single ‘Hit Different’ med Ty Dolla Sign
SZA. (Foto: Craig Barritt/Getty Images)

Surprise! SZA er (endelig) tilbage, og TDE-sangeren har netop udgivet første udspil fra sit kommende album, som løbende er blevet teaset til snart at være klar.

Den Ty Dolla Sign-assisterede ‘Hit Different’ er SZA’s første solosingle siden gennembruddet med 2017’s debutalbum ‘Ctrl’, og sangen er et klassisk eksempel på, hvad SZA gør så godt.

Amerikaneren har fået succes ved at udforske kærlighedens op- og nedture og formidle det hele inderligt og ærligt på følsomme r’n’b-numre. Og ‘Hit Different’ er ingen undtagelse.

I forlængelse af nummeret har SZA delt en tilhørende musikvideo, som hun i øvrigt selv har instrueret.

Her i Danmark er den desværre ikke tilgængelig, da forhandlingerne mellem Koda og Google også blokerer visse internationale musikvideoer på Youtube. Det er dog muligt at se en række småbidder via SZA’s Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Just wanted to share something ..🥺 thank you to every single person that brought my heart to life during Covid (sorry my hands are shaking ) 🌹 I love you all so dearly oki bye @SZA ft @tydollasign + @jacobcollier PRODUCED BY THE FUCKING NEPTUNES . And @iam_c_lang ✨ @theneptunesofficial Director: Solana EP:@dangerookipawaa & @_ajr_ DP: @luisperezdop Producer: @iamstillpunch @retone @tayhawes  @_ajr_ Production – @justbearit @marcodinero AD Team : @haitianev @george_solomon Choreographer @parrisgoebel Choreographer Team @jamaldeandre_ @yuliana__maldonado Dancers: @joya_jackson @tajariley @itschinataylor @kaylaraeee_ @brimorrison_ @_taylorterry Camera: @josedla @ginamv @official_natefox SteadiCam @renardcheren Pretty Committee SZA: @dianne @aleherself @hairjunkierandy @adamburrel Pretty Committee Dancers: @dianne @aleherself @julieeedinhh @stacy.makeup Gaffer @damnhumble Lighting: @patrickmattesfilm @haydenklemes @chris.van.lieshout @joseruiz1818 Key Grip: @taylor_reick Grips: @chrisginnaven @michaelrosnerhyman Prod Designer: @theworldofdylanhutchins Editor: @laurendellara @anniebercy @rockpaperscissoreditorial Color: @ty.roth @company_3 VFX: @mugenthemadking @sirfinch Production Assistant: @hermajesty_ab @TrayHawes @justin.m.hill @riturnoftheseth Logo design : @byseanbrown Medic: @cerra_ jiana BTS @mpvinny300 @slimagination Locations: @filmwithuslocations @mikebusa Thank you, Animals Of Hollywood Pick Your Parts Sun Valley @g8check keeping us Covid safe Label:  @topdawgent @rcarecords

A post shared by SZA (@sza) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Different .

A post shared by SZA (@sza) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af