Billie Eilish svarer på de samme spørgsmål for fjerde år i træk – men denne gang er alt anderledes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er noget af et scoop, Vanity Fair har landet med Billie Eilish. De har nemlig netop interviewet hende for fjerde år i træk – på præcis samme dag med de helt samme spørgsmål. På den måde har de fulgt sangerens forvandling fra 15-årigt talent med blåt hår og et par hundrede tusind Instagram-følgere til en af jordens største popstjerner.

I dette års interview er alt dog helt anderledes. For selv om Billie Eilish stadig reflekterer over sin karriere og sin berømmelse, kan det selvfølgelig ikke undgås, at covid-19 fylder ekstremt meget.

Der er således klip fra tidligere år, hvor Eilish afslører, at hendes største frygt er, at folk tæt på hende kan komme i livsfare og dø, og hvor hun taler om, at hun kunne ønske sig 100 fridage i 2020.

De tanker virker selvfølgelig underligt aktuelle i et år, hvor livsfare for familiemedlemmer er en konkret risiko, og hvor alle – selv verdens største popstjerner – har flere fridage, end de ved, hvad de skal stille op med.

Men dermed ikke sagt, at der ikke er masser af mere skæve, personlige anekdoter. Billie Eilish afslører således, at hun både har fået en hund og en tatovering siden sidst, og så er hun pænt oppe at køre over det amerikanske valg – for klippet er optaget tilbage i oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af