Taylor Swift fejrer ‘Folklore’s fødselsdag med orkestral originalversion af ‘The Lakes’

Taylor Swift fejrer ‘Folklore’s fødselsdag med orkestral originalversion af ‘The Lakes’
Taylor Swift. (Foto: Beth Garrabrant.)

I går, lørdag 24. juli, markerede 1-årsdagen for udgivelsen af Taylor Swifts surprisealbum ‘Folklore’. Et værk fuld af vellykkede akustiske guitarballader, der skaffede popstjernen rosende anmeldelser og tilmed en Grammy.

Derfor giver det god mening, at Swift føler behov for at fejre sin folkbabys fødselsdag, og gaven til os alle er udgivelsen af originalversionen af ‘Folklore’-bonustracket ‘The Lakes’, som er indspillet med et strygerorkester.

Taylor Swift har delt følgende kærlighedserklæring på sin Instagram:

»Det er et år siden, at vi flygtede fra den virkelige verden og forestillede os et mere simpelt sted. Med høje træer og salt i luften. Hvor du kan klæde dig i blondenatkjoler, der får dig til at ligne et victoriansk spøgelse, og ingen vil skæve til dig, for der er ingen andre til stede.«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af