Britney Spears fejrer sin frihed med nøgenbilleder på Instagram: »Fri kvinde-energi har aldrig føltes bedre«

Britney Spears fejrer sin frihed med nøgenbilleder på Instagram: »Fri kvinde-energi har aldrig føltes bedre«
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

Britney Spears har i den grad taget bladet fra munden, efter hun langt om længe vandt sin frihed fra sin fars omstridte værgemål tidligere på året.

Senest har hun delt et par nøgenbilleder på Instagram – censureret med emojis – med teksten: »Fri kvinde-energi har aldrig føltes bedre«.

Billedet har i skrivende stund fået over 2,6 millioner likes fra popstjernens 38 millioner følgere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang, at Spears har delt nøgenbilleder på sociale medier. De tidligere nøgenbilleder, hun har delt, forklarede hun som et forsøg på at tage kontrollen over sin krop tilbage og gøre op med det kropsbillede, der dyrkes i rampelyset, og som har gjort hende meget selvbevidst om sin krop:

»Jeg vil have, at I forstår mine tanker om at vise min hud«, skrev hun blandt andet. »Jeg har haft en milliard shows, hvor jeg har gjort det, og til min forfærdelse har det ikke altid set godt ud. Jeg vil ikke have, at nogen kan se det store smilehul på min røv, men jeg føler, at koncertoptrædener har gjort mig alt for selvbevidst omkring min krop«.

Spears rundede sidste år af med først at love ny musik i en viral video, hvor hun synger af sine lungers fulde kraft. Men kort tid efter fortalte hun, at oplevelserne med værgemålet har gjort hende bange for musikindustrien og påpasselig med at udgive ny musik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af