Drake anmoder om midlertidigt polititilhold mod mangeårig stalker

Drake anmoder om midlertidigt polititilhold mod mangeårig stalker
Drake. (Foto: PR)

For fem år siden brød en ung kvinde, Mesha Collins, ind i Drakes hus og drak tre sodavand, inden hun blev anholdt og sigtet for indbrud.

Nu har Drake anmodet politiet om et midlertidigt polititilhold mod selvsamme kvinde, der angiveligt har stalker ham lige siden og blandt andet har sendt trusler mod rapperen og hans familie.

Det skriver TMZ, der har haft adgang til retsdokumenterne, hvor Drake udlægger sagen.

Det fremgår blandt andet, at Collins flere gange er dukket op ved Drakes hus. Drakes advokat Larry Stein hævder også, at hun sendte Drake en mail sidste måned, hvor hun skrev, at han burde »fyre en kugle gennem sit hoved nu, bitch«.

Hvis tilholdet bliver godkendt, vil det forhindre Collins i at nærme sig Drake, mens det også vil beskytte hans søn Adonis og hans forældre Sandi og Dennis Graham.

I sidste måned fik Collins afslag for anden gang på et sagsanlæg mod Drake, som hun sagsøgte for fire milliarder dollar for ærekrænkelse og krænkelse af hendes privatliv. Radaronline skriver, at Drake i forbindelse med søgsmålet forklarede, at han umuligt kunne have krænket hendes privatliv, da han ikke kendte hendes navn, før hun lagde sag an:

»I april 2017 var der nogen, som brød ind i mit Los Angeles-hjem, da jeg ikke var hjemme. På tidspunktet fik jeg ikke nogle detaljer om indtrængeren, heller ikke hendes navn. Jeg kan forstå, at Collins lagde sag an mod mig i august 2021. Da sagsanlægget blev registreret, fandt jeg ud af, at sagsøgeren var den samme person, som brød ind i mit hus i Los Angeles i april 2017«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af