Post Malone synger om at få fjernet sine tatoveringer på ny softrock-sang

Post Malone synger om at få fjernet sine tatoveringer på ny softrock-sang
Post Malone. (Foto: PR)

Post Malone: rapperen, der nægter at rappe.

Måske er det faktisk på tide at stoppe med at kalde ham rapper. På tværs af særligt de to seneste album, ‘Hollywood’s Bleeding’ og ‘Twelve Carat Toothache’, har hiphoppen fyldt mindre og mindre i hans musik. Og hans nye single ‘Overdrive’ er muligvis hans mindst hiphoppede sang hidtil.

Sangen er en forløber for albummet ‘Austin’, hvor Posty efter eget udsagn spiller guitar på samtlige sange. Post Malone har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til rockmusikken, hvad end det hedder den roste Nirvana-hyldestkoncert eller Ozzy Osbourne-samarbejdet ‘Take What You Want’.

Den nyeste single fra ‘Austin’ lugter dog mere af softrock end af Nirvanas grunge eller Ozzys heavy metal. Softrock har Posty dog også hyldet før – se eksempelvis hans Hootie and the Blowfish-cover fra da Pokémon fyldte 25 år.

Så genreskiftet er ikke den store overraskelse. Albummets førstesingle ‘Chemical’ var trods alt også en dosis ret blød indierock.

En noget større overraskelse finder vi i sangens tekstunivers, hvor Posty er totalt desperat efter at blive anerkendt af en bestemt person – antageligvis et crush, der ikke nødvendigvis er gengældt. »I’d do anything to be cool to you«, som han synger.

Han foreslår endda at slå op med sin kæreste, og – gisp – at få fjernet sine tatoveringer, blot for at være cool i den her anden persons øjne.

Det lyder ikke som en videre sund mentalitet. Men selv om Post Malone kan være en glad festabe på scenen, er han som albumkunstner generelt bedst, når han giver plads til sindets skyggesider.

Det bliver spændende at se, om det er en glad Posty a la ‘Chemical’ eller en længselsfuld Posty a la ‘Overdrive’, der fylder mest, når ‘Austin’ udkommer 28. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af