Sean Kingston risikerer op til 20 års fængsel

Sean Kingston risikerer op til 20 års fængsel
Sean Kingston og Justin Bieber i musikvideoen til 'Eeenie Meenie'. (Foto: PR)

Popartisten Sean Kingston, der var stor i 00’erne og start-10’erne med hits som ‘Beautiful Girls’, ‘Fire Burning’ og Justin Bieber-samarbejdet ‘Eenie Meenie’, risikerer en fængselsdom på op til 20 år. Det skriver Complex.

Kingston og hans mor, Janice Turner, blev i maj arresteret for anklager om svindel for omkring 1 million dollar, svarende til næsten 7 millioner danske kroner.

Fredag blev der rejst tiltale mod Kingston og Turner ved en føderal domstol i Miami. Her blev de sigtet for at planlægge at udføre elektronisk svindel (såkaldt wire fraud) og og for at have begået fem tilfælde af elektronisk svindel.

Ifølge et retsdokument skulle mor og søn have udført et svindelnummer »for at bedrage sælgere af high-end specialkøretøjer, smykker og andre varer købt af de tiltalte ved brug af bedrageriske dokumenter«. Retsdokumentet beskriver desuden, at Kingston og hans mor »berigede sig selv ved på falsk vis at vise, at de havde udført bankoverførsler eller anden pengebetaling«, som de angiveligt aldrig sendte til sælgerne.

Kingstons hjem blev ifølge Complex ransaget af myndighederne, efter en af disse sælgere sagsøgte ham for ikke at have betalt for flere genstande.

»Han siger, at han arbejder med Justin Bieber, og selvfølgelig laver han et stort show her«, forklarer sagsøger til Complex. »Det her er et lejehus, han ejer det ikke, og ved at bruge sin berømmelse lokker han folk til at udlevere ting, uden at han har betalt for det, og så betaler han simpelthen aldrig«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af