GIF-revolution: Det har aldrig været lettere at lave dine egne GIFs

GIF-revolution: Det har aldrig været lettere at lave dine egne GIFs

GIF-filer er internettets svar på den sjove fætter til familiefesten. Og nu har fætteren fået en temmelig ekstrem makeover.

Vi har tidligere guidet til de bedste værktøjer til at lave dine egne GIFs, men det her opdaterede værktøj må tage prisen. Hjemmesiden GIFs.com har fået det hidtil bedste og simpleste værktøj til at lave GIF-filer.

Du kan uploade YouTube-videoer og ved hjælp af to sliders skære den del ud, du gerne vil bruge. Oven i hatten kan du lægge tekst på så let som ingenting. Big whoop, tænker du. Men vent, det bliver bedre.

Det banebrydende i GIFs.coms opdatering, er at du nu kan tilføje både links til sociale medier og links til den oprindelige video, GIF’en er sakset fra. Du har tilmed mulighed for at afspille den med lyd. Bare hold cursoren henover GIF’en og en ny verden åbner sig.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lyder ikke som en revolution, men det er næsten med garanti noget medier og virksomheder kommer til at savle over. Og du kan selv oppe dit GIF-game gevaldigt ved at linke til indhold direkte i filen. Den kan selvfølgelig embeddes langt de fleste steder.

GIF-filen fylder snart 30. GIF’en længe leve.

Læs også: Oh happy day! Facebook understøtter nu GIFs

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af