»WHAT?!?« Lil Jons tastatur-app er alt, du nogensinde har drømt om

Nogle idéer er så geniale, at man kun kan undre sig over, at de ikke er blevet ført ud i livet før. Hvordan har vi eksempelvis kunnet leve uden en keyboard-app til din smartphone, der lader Lil’ Jon føre ordet for dig?

Okay, der er måske ikke ligefrem Nobelpriser i vente til Lil Jon for den nye app Vext, men den er fandeme underholdende. Aldrig har det været nemmere at råbe »WHAT«,»OKAY« og»let’s watch Netflix and chill« til dine venner og din bae med Lil Jons karakteristiske stemme.

Appen er lige så simpel som Lil Jon selv. Når den er installeret, kan du vælge fra et soundboard af nogle rapperens mest markante udbrud og slagord, som du kan sende til dine venner i form af en lille video.

Umiddelbart virker det til, at tanken bag Vext er, at der skal tilføjes lydbidder fra andre personligheder.

Vext virker både til iOS og Android.

Læs også: Nyt smartphone-tastatur lader dig svare med Game of Thrones-citater

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af