Microsoft lancerer to nye Xbox: En nedbarberet version og »verdens mest kraftfulde konsol«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Opdatering: Til sidst i Microsofts præsentation toppede de med en helt ny konsol, der lander i 2017. Den har kodenavnet Project Scorpio og er med Microsofts egne ord, den stærkeste konsol nogensinde bygget. Det var ikke alverden, der blev røbet om det igangværende projekt, men det blev afsløret at den har en otte-kernet processor, kører spil i fuld 4K, 6 teraflop GPU-kraft og kan køre spil – f.eks. ‘Fallout 4’ – i VR.

Forinden havde de allerede annonceret den nye Xbox One S. Den har været rygtet længe og et læk af billeder i går styrkede rygterne: Der er en ny Xbox i byen og den hedder Xbox One S. S’et står i dette tilfælde for Slim, idet den nye konsol er 40 procent slankere end forgængeren.

På trods af vægttabet, så kommer den nye konsol med 2 TB hukommelse, 4K-understøttelse og HDR (High Dynamic Range), som rygtet også ville vide. Og så controlleren har fået en makeover med blandt andet et bedre greb og så er den også tydeligvis hvid. Den kan tilmed stå vertikalt, hvilket ikke er muligt med Xbox One.

ProjectScorpioE3
Project Scorpio

Microsoft One S kommer til august. Og prisen er rørende lav: Den starter på 299 dollar eller bare små 2.000 kroner for en version på 500 GB.

Både Xbox One, One S og Project er kompatible, så man skal ikke frygte, at en Xbox One bliver forældet lige med det første.

Læs også: Opsamling på dag -1 på E3: Nyt om ’FIFA 17’, ’Mafia III’ og ’Fallout 4’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af