True crime-abstinenser? Her er dit næste fix af serier, film og podcasts

’Serial’, ’The Jinx’ og ’Making a Murderer’ genoplivede den engang så udskældte true crime-genre, men siden har mange mordlystne seere levet i et tomrum. Vi har fundet 10 serier, film og podcasts, der kan stille sulten, og vi tør godt vædde med, at du ikke er stødt på mange af dem før.

1. ‘There’s Something Wrong With Aunt Diane’ (film)

Var Diane Schuler et dårligt menneske, fordi hun kørte galt i sin bil og dræbte otte mennesker, inklusive fem børn? Det spørgsmål er omdrejningspunktet for ‘There’s Something Wrong With Aunt Diane’, der beskriver en af de mest tragiske bilulykker i amerikansk historie.

26. juli 2009 kørte 36-årige Diane Schuler stik mod kørselsretningen på motorvejen med 136 km/t og stødte sammen med en modkørende bil. De tre passagerer i bilen døde, og hende selv, hendes tre niecer og hendes egen datter døde. Kun hendes lille søn Bryan overlevede.

Schulers efterladte – hendes mand og svigerinde – har accepteret, at det var Dianes skyld, men de vil ikke acceptere toksologi-rapporten, der viste, at Schuler havde store mængder alkohol og hash i blodet, for sådan en person var hun ikke – hun var ikke en dårlig mor, mener de.

Liz Garbus’ dokumentar følger deres søgen efter svar på, hvad der skete den fatale dag og tegner samtidig et portræt af Schuler, der afviger fra mediernes tilsvininger af hende. Samtidig er det et rørende portræt af, hvor svært det kan være for de efterladte at give slip og begribe så horribel en ulykke.

Kan ses på HBO Nordic.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold