Den sylespidse satire fortsætter i ‘Dear White People’ sæson 3 – se første trailer

Sidste år landede ‘Dear White People’ på vores liste over årets 10 bedste serier. Nu er Justin Simiens Netflix-satireserie snart tilbage med sæson 3 – og første trailer byder på et forrygende gensyn med eleverne på Winchester College.

Alt er dog ikke, som det plejer: Samantha (Logan Browning) har droppet værtstjansen på hendes uniradioprogram ‘Dear White People’, mens Joelle Brookes (Ashley Blaine Featherson) har taget over. Med Brookes egne ord vil hun sætte en ny retning for programmet, som skal være halvt ‘Moonlight’, halvt ‘Sex and the City’.

Der er dog ingen tvivl om, at Simien fortsætter sin sylespidse satire over race og identitet i USA – tilsat et herligt drys humor.

Sæsonen skal desuden følge op på Samanthas hovedmission i sæson 2, som gik med at optrevle den hemmelige klub på campus »The Order of X«, som kulminerede med mødet med seriens fortæller Giancarlo Esposito (‘Breaking Bad’). Det er dog endnu uvist, om han faktisk er en del af The Order of X, men ud fra traileren at dømme, kommer han til at spille en væsentlig rolle i den kommende sæson.

‘Dear White People’ sæson 3 har premiere på Netflix 2. august.

Læs også: Hvordan er det at være sort i USA? De sjove serier har svaret

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold