Ny underlinje hos Calvin Klein gør det nemmere at få fingrene i karakteristisk Raf Simons-design

Ny underlinje hos Calvin Klein gør det nemmere at få fingrene i karakteristisk Raf Simons-design
Nogle af de larmende designs fra Calvin Klein Jeans Est. 1978-linjen

Det er snart 2 år siden at Raf Simons overtog posten som kreativ direktør hos Calvin Klein. Siden da har den belgiske designer formået at revitalisere det amerikanske brand, særligt med den ekslusive 205W39NYC-linje. Netop derfor kårede vi ham også til årets udenlandske designer i 2017

Nu er Calvin Klein og Raf Simons klar til at folde næste store projekt ud i form af den nye underlinje Calvin Klein Jeans Est. 1978. Den første kollektion fra den nye linje er netop landet hos udvalgte forhandlere, og den tager Raf Simons fascination af western og americana-æstetikken til det næste niveau. 

Kollektionen består af flere denimjakker, jeans, t-shirts, den moderniserede westernstøvle, jakker og en dynevest.

Æstetikken er gennemsyret af stærke grafiske elementer og motiver, blandt andet silhuetten af Brooke Shields, som var modellen i en af de mest ikoniske Calvin Klein-kampagner nogensinde fra 1980 – silhuetten af Brooke Shields har også været med til at definere den eksklusive 205W39NYC-linje lige fra Raf Simons’ første kollektion. Også Stars and Stripes bliver brugt flittigt på flere jakker og bukser i kollektionen.

Mens 205W39NYC-linjen, der har været katalysatoren for Calvin Kleins genopblomstring i modebilledet, har været prissat i den høje ende af prisskalaen, så virker det til, at Raf Simons har en mere demokratisk vision for sit nye projekt. For eksempel koster en t-shirt fra 400 kroner, mens en denimjakke koster 1600 kroner. Så ja, det nye udspil fra Calvin Klein og Raf Simons gør det nemmere end nogensinde før at få fingrene i nogle af Raf Simons’ mere karakteristiske designs.

Den første kollektion, der i øvrigt ikke skal forveksles med underlinjen Calvin Klein Jeans, er opdelt i tre drops. Første drop kan allerede nu købes i Calvin Kleins webshop, hos Storm i København og Harresø i Kolding, mens de to resterende drops vil lande i løbet af efteråret.

Læs også: Fem tendenser fra Calvin Kleins nye efterårskollektion, der cementerer Raf Simons’ status som tidens vigtigste designer 

 
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold