Ti skarpe til Distortion-bossen: »Jeg har altid haft storhedsvanvid«

Årets Distortion bliver skudt i gang i dag. Vi har i den anledning kastet ti spørgsmål efter festival-boss Thomas Fleurquin, som blandt andet fortæller om, hvordan det er at have tre millioner på kontoen. I et par uger. Husk også at du kan læse et stort interview med Fleurquin i det nyeste Soundvenue.

Hvis man kun skal opleve én event under Distortion – hvad skal det så være?

»Det går ikke med én event. Distortion-konceptet er jo netop at skabe en multi-event fest, hvor en fest består af mange forskellige muligheder, locations og stemninger. Hvis du kun besøger én begivenhed, kan du kalde det kultur eller kunst, men du kan ikke kalde det Distortion (og kunst og kultur er jo som alle ved forbeholdt gamle røvhuller). Men hvis du har travlt, og kun skal opleve én enkelt amatørsession på 12 timer må det jo være FINAL PARTY fra kl. 22.00 til kl. 10.00 næste morgen (med 3-retters Cofoco-middag + waterworld-party i vandkulturhuset + peak hour i gymnastiksalen omkring 03.00 + ragnarok-stemning på 12 dansegulve fra 04.00 til 06.00 + den årlige efterfest i raverbus + morgenbadning i KBH’s havn). Men som sagt, det går jo slet slet ikke med bare én event – hele ideen er jo, at man skal hengive sig helt og aldeles, fysisk og psykisk, og komme i en stor 5-dages trance. Alt andet er kunst/kultur for snobbede bonderøve«.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold