»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange

Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange
Little Simz.

1. Little Simz ‘Don’t Forget’

Den unge London-rapper Little Simz debuterede for lidt over en måned siden med den mere end overbevisende ’A Curious Tale of Trails + Persons’, og hun deler nu den Hit-Boy-producerede ’Don’t Forget’. Endnu en gang viser hun, hvordan hun kan speedrappe uden at miste pusten eller flowet.


2. Blood Orange & Connan Mockasin ‘Feelin’ Lovely’

Ud af det blå kom pludselig en collaboration-ep fra Blood Oranges Devonté Hynes og Connan Mockasin, og det lyder som man kunne forvente et samarbejde mellem de to ville lyde: Connans karakteristiske high-pitch vokal blandes sammen med Hynes’ funky baslinjer og en tør guitar, og resultatet er et lidt tilbageholdende popnummer, hvor både funk og r’n’b lurer i lydbilledet.

Annonce

3. Promise & the Monster ‘Time of the Season’

Bag Promise & the Monster står den svenske sangerinde og multiinstrumentalist Billie Lindahl. På ’Time of the Season’ skaber hun i samarbejde med produceren Love Martinsen et dragende lydbillede sammenkogt af kølig elektronik, en twangy westernguitar, fejende synths og hendes egen distinkte vokal. ’Time of the Season’ har som sådan ikke noget at gøre med popgruppen The Zombies’ hit af samme navn, men emmer stadig af en fortidens 60’er-popmusik flyttet ind i en mekanisk fremtid. Sangen er fra Promise & the Monsters tredje album, ’Feed the Fire’, der udkommer 22. januar.


4. Dua Lipa ‘Be the One’

Dua Lipa er en ung og fremadstormende popsanger fra London, og ’Be the One’ er den anden single fra et kommende debutalbum, der blandt andet har haft Lana Del Rey-produceren Emile Hayne inde over. Det er en klubbet popsang om kærlighed og udholdenhed, og Dua Lipa kan meget vel være en sanger, der eksploderer til popstjernestørrelse inden for en overskuelig årrække.
Hør resten af ugens Top Tracks på næste side. 

Soundvenue 1 / 2 Soundvenue