Amerikanere kan vinde et livs forbrug af koncertbilletter til Beyoncé og Jay-Z – hvis man altså spiser vegansk

Amerikanere kan vinde et livs forbrug af koncertbilletter til Beyoncé og Jay-Z – hvis man altså spiser vegansk
Beyoncé og Jay-Z.
Foto: Raven Varona/Parkwood/PictureGroup

Hvis man kører med kødløs mandag eller dropper bacon og røræg til morgenmad, kan man vinde gratis koncertbilletter for livet. Det har Beyoncé og Jay-Z annonceret med en ny konkurrence kaldet ’The Greenprint’, der desværre kun gælder for amerikanere – men måske det ligefrem er værd at skifte nationalitet for at vinde sådan en præmie?

Beyoncé afslørede konkurrencen på Instagram, og hvis man tilmelder sig, skal man forpligte sig til en mere plantebaseret kostplan, hvis man altså vil have chancen for at få fingrene i gratis billetter til alle fremtidige koncerter med Beyoncé og Jay-Z – med småt står der dog, at ‘tickets for life’ er begrænset til én koncert pr. turné i maks 30 år.

’Greenprint’-kampagnen advokerer for at formindske vores negative aftryk på miljøet ved at droppe kødet, men det er ikke nødvendigt at gå helt vegansk for at vinde konkurrencen. De foreslår for eksempel, at man sætter sit grønne aftryk ved at gøre morgenmaden plantebaseret eller undgå kød en dag om ugen.

Det musikalske powercouple advokerer desuden for veganisme i forordet til en kogebog, der også bærer ’Greenprint’-navnet, som er en slet skjult reference til Jay-Z’s anerkendte ’The Blueprint’-album fra 2001.

Læs mere om konkurrencen HER – og deltag, hvis du altså bor i USA.

Læs også: Beyoncés far holdt Destiny’s Child på sikker afstand af overgrebsanklagede R. Kelly

 

Vis dette opslag på Instagram

 

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold