Mac DeMarco snakker alkoholisme i nyt interview: »Jeg er en vild alkoholiker«

Mac DeMarco snakker alkoholisme i nyt interview: »Jeg er en vild alkoholiker«
Mac DeMarco.

Mac DeMarcos tilbagelænede toner giver ikke ligefrem associationer til fest og ballede, men ikke desto mindre har slackerrockeren et ry for at give den gas til sine koncerter, gerne tilsat en del alkohol. Og blandt andet alkoholforbruget på scenen åbner han lidt op om i et nyt interview med Huck.

»Jeg er en vild alkoholiker. Min alkoholisme stammer fra at være bange for at spille. Jeg drikker ikke rigtigt, når jeg er hjemme. Jeg går ikke på barer. Det er en ‘kun på arbejde’-ting, hvilket er fucked up«, udtaler han i interviewet, hvor han også peger på det hårde turnéliv som en årsag til sit heftige indtag af alkohol.

Det lyder dog som om, at Mac DeMarco overvejer at skrue lidt ned for festen på scenen, hvilket måske kommer til at modstride det billede, mange fans har af ham: »Nu nærmer jeg mig 30. Mine tømmermænd varer to dage. Jeg er sikker på, at folk stadig elsker ideen om, at Mac er den her larmende, fucked up, stinkende partyfyr. Det har jeg været, måske er jeg det stadig«.

Interviewet berører også en mindre shitstorm, DeMarco for nyligt oplevede i USA, da han udgav singlen ‘Nobody’ fra det kommende album ‘Here Comes the Cowboy’ – albumtitlen minder nemlig en del om Mitskis ‘Be the Cowboy’ fra sidste år, der også havde en single med netop navnet ‘Nobody’.

Læs hele interviewet HER

Læs også: Logic har lavet to sange med Mac DeMarco – stammer fra soundtracket til rapperens debutroman

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold