Charli XCX og Sky Ferreira går sammen på ’Cross You Out’ – perfekt til terapi på dansegulvet

Charli XCX og Sky Ferreira går sammen på ’Cross You Out’ – perfekt til terapi på dansegulvet
Charli XCX og Sky Ferreira.

Charli XCX annoncerede sit selvbetitlede album ’Charli’ og en tilhørende turné, hvor hun heldigvis lægger vejen forbi Danmark, tilbage i juni. Albummets trackliste afslørede en imponerende række af prominente gæster – heriblandt Troye Sivan, som Charli før har samarbejdet med på retrobangeren ’1999’, og også Christine and the Queens, der som bekendt slog pjalterne sammen med Charli på den hårdtslående single ’Gone’.

Nu er endnu et samarbejde fra ’Charli’, der udkommer 13. september, ude i æteren, og denne gang gæstes albummets hovedperson af Sky Ferreira på tracket ’Cross You Out’.

Ligesom det voldsomt vellykkede mixtape ’Pop 2’ fra 2017 er ’Cross You Out’ produceret i samarbejde med folk fra PC Music-lejren, og resultatet er en syntetisk popbanger med tung forvrænget bas og følsomme distortede vokaler.

Charli XCX delte et post om samarbejdet på sin instagram i går, hvor hun kaldte Ferreira og hende selv en ’ikonisk duo’, mens hun også knyttede en kommentar til sangens personlige betydning: »Den her sang betyder virkelig meget for mig. For mig handler den om at efterlade nogle ret traumatiske bekendtskaber i fortiden. Det føles euforisk, at sangen snart er ude i verden«.

’Cross You Out’ fortsætter altså i samme spor som ’Gone’ og kan meget vel blive soundtracket til en stor session gruppeterapi på weekendens dansegulv.

View this post on Instagram

⚔️ CROSS YOU OUT DROPPING ON FRIDAY!!! ⚔️ I am beyond excited for you to hear this song @skyferreira and I made together. We are an ICONIC duo tbh. No but seriously, Sky, I’m so happy this collaboration has happened. I’ve always been a fan of your music/your vision. You are unique and brilliant and even though the music we make separately is sonically quite different, I feel like we sort of came up together in some senses (remember that next level V mag cover & all the mice peeing on the givenchy 😬😬!!). This song means a lot to me, for me it’s about leaving some pretty traumatic people from my past behind me. It feels euphoric that this song is about to be out in the world so soon. Thank you for being a part of this with me. Endless love. Angels, I can’t wait for you to hear this one 💗

A post shared by Charli (@charli_xcx) on

Læs også: Se Charli XCX og Camila Cabello synge ‘Shake it Off’ med Taylor Swift 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold