Nintendo relancerer NES i mini-udgave med 30 klassiske spil bygget ind

Nintendo relancerer NES i mini-udgave med 30 klassiske spil bygget ind

Den seneste omgang Pokémon GO-mani bekræfter at der er et kæmpemæssigt marked for spil, der får nostalgien til at vælde op i os. I stedet for at du skal til at støve den gamle Game Boy frem eller genoplive din Tamagotchi for at føle dig som ung igen, har Nintendo netop annonceret det helt rette.

Nintendo har nemlig valgt at relancere deres klassiske Nintendo Entertainment System (NES) i mini-udgave. Konsolen ligner dets forgænger med samme kantede grå-på-grå look – men er noget mere handy end den oprindelige model.

Lillebror, som er døbt NES Classic Edition, er udstyret med 30 klassiske spil indbygget, der inkluderer favoritter som ’The Legend of Zelda’, ’Donkey Kong’ og ’Super Mario Bros’.

Du kan købe NES Classic Edition fra den 11. november for 400 kroner. Med i pakken følger et HDMI-kabel, en AC-adapter og en NES Classic Controller (også designet i bedste 80’er stil). Det betyder, at du kan koble konsolen på fjernsynet og endda bruge en Wii-betjening. Udover de moderne hook-ups og indbyggede spil, kan du med den nye NES også gemme et spil – så du ikke behøver at ty til de lange passwords for at starte på level 23.

De 30 indbyggede spil er: Balloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Double Dragon II: The Revenge, Dr. Mario, Excitebike, Final Fantasy, Galaga, Ghosts’ N Ghoblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Mario Bros., Mega Man 2, Metroid, Ninja Gaiden, Pac-Man, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream, StarTropics, SUPER C, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, The Legend of Zelda og Zelda II: The Adventure of Link. 

Læs også: Halvårets syv største spilperler – plus fem, der snublede på vejen