Matt Damon: Jeg vil kun spille superhelt, hvis Ben Affleck instruerer

Matt Damon: Jeg vil kun spille superhelt, hvis Ben Affleck instruerer

Når ‘Jason Bourne’ rammer biograferne senere på måneden, har Matt Damon – med et enkelt afbræk – anført franchisen om den amnesiramte superagent i næsten 15 år. Skuespilleren har således tilstrækkelig star power til at bære Hollywoods superheltefilm på sine skuldre, men vi skal ikke forvente at se ham i Marvel- eller DC-land foreløbigt.

Til The Irish Examiner udtaler han, at han kun vil iklæde sig maske og kappe, hvis den rigtige instruktør står bag kameraet – helt specifikt hans livslange følgesvend, Ben Affleck.

»Jeg ville overveje alt, hvis det er den rette instruktør, men jeg kan ikke forestille mig, at der er flere superhelte tilbage. De er alle sammen taget. Hvis Ben (Affleck, red.) instruerede, ville jeg dog takke ja på et splitsekund. Jeg ville elske at arbejde med Ben«.

Hvad angår rollen som Bourne er den 45-årige skuespiller bevidst om, at hans tjans som superagent lakker mod enden: »Jeg bliver helt sikkert erstattet af en ny, ung Jason Bourne en dag. Det sker for alle, fordi der er så mange reboots, og det er helt fint«, sagde han på en pressekonference i Seoul.

’Jason Bourne’ har dansk biografpremiere den 28. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af