Batman-skuespiller sviner superheltefilm

Batman-skuespiller sviner superheltefilm

Han har spillet med i tre superheltefilm, men han synes generelt, at superheltefilm er dårlige. Det er meldingen fra Cillian Murphy, der selv spillede dr. Jonathan Crane – også kendt som Scarecrow – i Christopher Nolans Batman-trilogi.

»Har de brugt samtlige superhelte-tegneserier nogensinde?«, spurgte han retorisk i et interview med Vulture.

»Jeg ved slet ikke, hvor de superhelte kommer fra længere«.

Murphy spillede ellers selv med i de film, der var med til at bane vejen for det boom af superheltefilm, vi ser for tiden. I ’Batman Begins’ (2005), ’The Dark Knight’ (2008) og ’The Knight Rises’ (2012) gav han den som Batmans fjende, men det kan ikke sammenlignes, mener han.

»Det var noget andet, da vi lavede ’Batman Begins’«, siger han.

»I de film var der ingen, der havde superkræfter. Det var kun en anelse overdrevet historie, hvor New York var Gotham, og ingen lavede magiske ting. I filmene tog Batman bare armbøjninger og var britisk, og det elskede jeg. Mine børn elsker Marvel-filmene, men jeg ser dem ikke«.

»De laver vel en film om Rice Krispies med Snap, Crackle og Pop. Jeg håber, jeg må spille Pop«, siger han med henvisning til det amerikanske morgenmads produkt til børn med tegneseriefigurer på æskerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af