Se Pilou Asbæk over for Kirsten Dunst i udsyret film fra amerikanske modeskabere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pilou Asbæk har efterhånden fået gang i en stærk international karriere, senest med ‘Ghost in the Shell’ og ‘Game of Thrones’. Hans kommende engelsksprogede projekt er i en helt anden budgetliga, men ikke desto mindre særdeles interessant.

‘Woodshock’ er ud fra traileren at bedømme en nærmest psykedelisk film om Theresa, der efter et stort tab mister fornemmelsen for, hvad der er virkelighed, og hvad der er fantasi. Et cannabis-stof, som hun indtager, hjælper vist ikke på sagen.

Bag filmen står modeskaberne og søskendeparret Kate og Laura Mulleavy, der med ‘Woodshock’ debuterer som instruktører. De har længe været venner med Kirsten Dunst, som de har shanghajet til hovedrollen. Hvad Pilou Asbæks rolle består i, står ikke helt klart ud fra traileren, men han dukker op flere gange, hvis man er vågen, og får sågar lov til at levere trailerens sidste replik.

Asbæk og Dunst får selskab af Lorelai Linklater (‘Boyhood’) og Joe Cole (‘Green Room’). Og det hæver nærmest automatisk forventningerne til filmen, at det anerkendte distributionsselskab A24, der kan være med til at redde Hollywood, er med til at få den ordentligt ud i verden.

Læs også: Interview med Pilou Asbæk – »pludselig står jeg her, på grund af en blanding af arrogance og storhedsvanvid«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af