Mini-dokumentar undersøger den anden side af Jim Carrey og hans passion for at male

De fleste har et minde af Jim Carrey, der involverer hans gummiansigt, parodi-talent eller uforlignelige gestik. Det kan enten være hans landingsbanestyrt i ‘Dum Dummere’, hans tørre mund i ‘Me, Myself and Irene’ eller skydedørsbrøl i ‘Ace Ventura – Pet Detective’.

Men gennem film som ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, en række nærmest terapeutiske interviews og ikke mindst en semi-offentlig depression har Jim Carrey vasket klovne-sminken af og samtidig branchet sit talent ud. For eksempel maler er han begyndt at male ivrigt, som det tydeligt fremgår i mini-dokumentaren ‘Jim Carrey: I Needed Color’.

Dokumentaren udforsker dels den passion og dels hans mangefacetterede talent, fortalt af manden selv. Den har et par uger på bagen, men brød for alvor igennem til den offentlige sfære, da Lebron James i går tweetede om den.

Læs også: Mere end dum og dummere: Jim Carrey og Jeff Daniels’ bedste alvorsroller rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af